Terug naar alle berichten

4 november 2021

Terugblik op de toekomst

Een kleine 2,5 jaar  “voorbereidingstijd” en dan zomaar, na 3 geweldige dagen is de PROVADA weer voorbij en inmiddels een week geleden dat de laatste beursuren voorbij raasden. 

Hopelijk hoeven we dit keer niet zo lang te wachten op vervolg en staan we met elkaar gewoon weer in de RAI op 14, 15 en 16 juni 2022, waar onderwerp van gesprek ‘Corona’ hopelijk dan echt de bühne heeft verlaten. Gezond en met frisse blik storten op de vastgoed kansen op dat moment.

Ook al vliegen de maanden voorbij, laten we eerst eens even een moment nemen om terug te kijken. Terugkijken op een waanzinnig mooie beurs: PROVADA 2021. We mochten weer en oh, wat voelde het fijn!

Professioneel, maar ook het elkaar weer zien; de beurs blijft voor ons een prachtige combinatie tussen ‘business & pleasure’.

Elkaar weer ontmoeten, om de tafel zitten, recht in de ogen kijken. Informeel bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Nieuwe ontmoetingen, (vastgoed) opties verkennen, samen denken in oplossingen, gewoon, face-to-face communiceren. Wat heerlijk!  

Het contact met onze relaties is ontzettend belangrijk voor ons. Wij drijven op persoonlijke benadering en willen onze passie voor bedrijfsvastgoed overbrengen op onze klanten en relaties.

Een persoonlijke band opbouwen, elkaar leren kennen en erachter komen wat de klant drijft of mee worstelt. Meedenken, connecties maken, geven van professioneel advies, dat is wat we graag doen.

Het gevoel om weer op de beursvloer te lopen was ongelooflijk mooi. De bedrijvigheid en enthousiasme bij standhouder en bezoeker. De energie die er hing was aanstekelijk. Wij als Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting zijn vast niet de enige partij die niet kan wachten om medio 2022 weer in de RAI te staan.

Tenslotte: dare to dream!

 

 

 

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

4 + 5 =