Terug naar alle berichten

28 mei 2024

Nieuw kantoor op SECOYA voor OrangeValley!

OrangeValley B.V. gaat verhuizen naar de Papendorpseweg 91 te Utrecht. In dit gebouw gaan zij circa 602 m2 huren op de 2e verdieping.

 

OrangeValley B.V. is hét customer- en data centric digital agency van Nederland met succescases en prijswinnende awards in veel sectoren, al meer dan 15 jaar. Hun geheim is het verbeteren van de klanten ervaringen door de combinatie te maken van technologie, marketing en de kracht van data.

 

SECOYA is een kantorencomplex gelegen op het kantorenpark Papendorp en bestaat uit 5 gebouwen. SECOYA biedt een duurzaam concept met internationale allure op een prachtige locatie in Utrecht. Op deze locatie wordt een gezonde werkomgeving gecombineerd met uitstraling en exposure. Zo biedt SECOYA een breed scala aan voorzieningen voor alle huurders, denk aan een gezamenlijk restaurant, wekelijkse bootcamp, vergadercentrum en professionele kantoorruimtes.

 

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad namens de Verhuurder, Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek, op als adviseur. Bernd-Jan Bolwijn Vastgoed Consultancy B.V. begeleidde OrangeValley tijdens deze transactie.

 

Met NLV hebben Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer, Pensioenfonds Metaal en Techniek en MN in 2023 de eerste steen gelegd voor dé vastgoed vermogensbeheerder voor Nederlands direct vastgoed. NLV B.V., een toekomstbestendige organisatie met duurzame ambities en modern werkgeverschap waar klanten en medewerkers zich thuis voelen. Door voor een select aantal grote Nederlandse pensioenfondsen portefeuilles te beheren die passen in de wereld van morgen, pakt NLV haar rol in de samenleving. En werken zij vanaf de eerste dag mee aan Nederland waar het goed leven is. Omdat NLV geen winstoogmerk heeft, draagt iedere euro bij aan de doelstellingen van hun klanten, Nederlandse pensioenfondsen.

 

Wij danken Bernd-Jan Bolwijn Vastgoed consultancy B.V. voor de constructieve samenwerking.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

15 + 3 =