Over ons

Ruimte voor
vertrouwen

Scroll voor meer

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. is sinds 1991 actief in de regio Groot Utrecht op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed.

Wij zijn dé organisatie voor al uw commerciële vastgoed vraagstukken. Voor zowel belegger als gebruiker van kantoor- en/of bedrijfsruimten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze servicegerichtheid in combinatie met onze deskundigheid heeft ertoe geleid dat ons team al jaren één van de grootste makelaars in Nederland is. Ongeacht de omvang van het vraagstuk, u bent bij ons altijd van harte welkom.

Vele gebruikers van kantoor- en bedrijfsruimten, institutionele en particuliere beleggers, alsmede verenigingen, aannemers, vastgoedontwikkelaars, stichtingen en overheidsinstellingen zijn al bekend met de dienstverlening van onze organisatie.

Diensten van Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V.

Wij zijn actief op het gebied van verhuur en aanhuur, verkoop en aankoop van kantoren en bedrijfsruimten alsmede marketing en advisering van commercieel vastgoed.

Onze vastgoed activiteiten gericht op de aan- en verhuur beperken zich niet alleen tot de provincie Utrecht, maar hebben zich inmiddels uitgebreid tot de landsgrenzen.

Team

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. heeft een team van echte vastgoed professionals

Ans de Wijn

Maak kennis met dé oprichtster van Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting!

Vragen of interesse in een van onze locaties?
Neem dan nu contact op

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

12 + 6 =