Terug naar alle berichten

29 januari 2024

Plein.NL B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 1.221,35 m2

Plein.NL B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 1.221,35 m2 nieuwbouw kantoor in gebouw Bison Office Spaces op het Bisonspoor 3002 te Maarssen op de 2e en 3e verdieping alsmede 24 parkeerplaatsen.

 

Bison Office Spaces is een uitstekende vestigingslocatie voor zowel grote als kleine bedrijven in centraal Nederland, ook vanwege de uitstekende faciliteiten zoals een Business Center, Vergaderlocaties, parkeergarage. In totaal kent het complex vijf kantoortorens met een totale oppervlakte van ruim 23.288 m². Vier kantoortorens hebben een ingrijpende renovatie ondergaan en zijn verduurzaamd, van moderne klimaatinstallatie tot en met nieuwe gevelbekleding. De vijfde toren is geheel nieuw en eind 2023 opgeleverd. Het complex heeft een modern en eigentijds karakter.

 

Plein.nl is een veelzijdige internetwinkel die zich onderscheidt door een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van drogisterijartikelen en verzorgingsproducten tot dierenbenodigdheden en huishoudelijke handelswaar.

 

Ans de Wijn trad namens de verhuurder, Winter Trust Real Estate, op als adviseur. Basis Bedrijfshuisvesting trad op namens de Huurder.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

8 + 2 =