Diensten

Alles voor de
juiste begeleiding

"

Scroll voor meer

Aanhuur en heronderhandeling
huidige huurcontract

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting adviseert opdrachtgevers bij het aanhuren en de heronderhandeling van bedrijfsmatig vastgoed door heel Nederland. Het is essentieel dat de huisvesting ondersteunend werkt voor de bedrijfsvoering van een organisatie. Te vaak komen we bedrijven tegen die geremd worden in hun ontwikkeling door de omvang, de structuur of de flexibiliteit van hun huisvesting. Om tot het juiste gebouw te komen wordt een gepersonaliseerd proces doorlopen. 

Onderdeel van het huisvestingsproces is te starten met het inventariseren van de wensen van de opdrachtgever en het opmaken van een programma van eisen. Uiteraard zijn de tijdslijn, de te bepalen locatie en de presentatie van de mogelijkheden belangrijke factoren. Vervolgens gaan wij met de opdrachtgever diverse mogelijk geschikte objecten bezichtigen en starten wij in overleg de onderhandelingsstrategie op tot en met de uiteindelijke uitonderhandeling van het juiste huurcontract.

Verhuur/
heronderhandeling

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting is diep geworteld in Midden Nederland. Met haar netwerk, creatieve marketingactiviteiten, haar kennis en persoonlijke benadering om huurders en verhuurders met elkaar te verbinden, weet zij al decennia lang zeer succesvol verhuurtransacties tot stand te brengen.
De medewerkers van Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting wonen, leven en werken in de regio waardoor zij naast de juridische en commerciële kennis ook bekend zijn met de ontwikkelingen in de regio.
Voor elk gebouw wordt gezamenlijk met de opdrachtgever een plan van aanpak opgemaakt om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te behalen.

Onze expertise wordt ook steeds vaker ingeschakeld voor de heronderhandeling van zittende huurders van een gebouw.

Beleggingen

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting beschikt ook over een mooie trackrecord op het gebied van beleggingstransacties.

De vraag naar beleggingsobjecten is blijvend.
Dit kan zijn voor eigenaar-gebruikers van commercieel vastgoed of voor vastgoedbeleggers in zowel de aankoop als verkoop van objecten. Ons team adviseert een belegger bij het tot stand komen van de aankoop of verkoop van een object met een meest optimaal rendement. Wij adviseren bij zowel kleine als grote beleggingstransacties in alle sectoren. Dit betekent in woning-, winkel-, kantoor- en bedrijfsruimtebeleggingen.

Onze expertise wordt ook steeds vaker ingeschakeld voor de heronderhandeling van zittende huurders van een gebouw.

Consultancy

Indien uw organisatie onderhevig is aan krimp, uitbreiding, centralisatie of decentralisatie, kunnen wij een advies op maat uitwerken voor de huisvestingsvraagstukken van de organisatie. Expertise op het gebied van aanhuur, heronderhandeling, verhuur, aankoop en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed vereist naast de garantie van de bekwaamheden van een gecertificeerde makelaar, ook uitgebreide vakkennis op het gebied van ontwerp, bouw en financieringsprocessen. Actuele marktkennis en financieel economische factoren spelen een cruciale rol in het consultancy traject.  

Vragen of interesse in een van onze locaties?
Neem dan nu contact op

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

8 + 11 =