Terug naar alle berichten

28 mei 2024

Nieuw kantoor in Utrecht voor Starck!

Starck International B.V. huurt nieuwe kantoorruimte in het moderne kantorencomplex ‘’Galgenwaard’’. Zij gaan 439 m2 huren op de 11e verdieping aan het Herculesplein 48 te Utrecht!

Starck International is een distributeur van agrarische grondstoffen die gevestigd is in Utrecht. Starck is een jonge onderneming, opgericht in 2021, doch met jarenlange ervaring in de branche. Als handelsonderneming leveren zij agrarische grondstoffen voor de mengvoeder, petfood en vergisting industrie. 

Het ontwerp van het kantorencomplex ”Galgenwaard”, gelegen aan de zuid-oostzijde van utrecht, is van de hand van architect Cees Dam. Karakteristiek aan zijn ontwerp is de spectaculaire hoogte van 80 meter van het hoofdgebouw ”Galghenwert”en de drie aaneengesloten kantoorgebouwen, die uitzicht bieden over de Kromme Rijn. Bij elkaar bieden de vier gebouwen circa 30.000 m2 kantooroppervlak, geschikt voor kantoorgebruik in de brede zin van het woord. Er zijn talloze redenen om voor dit kantorencomplex te kiezen.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad collegiaal met Cushman & Wakefield Utrecht namens de Verhuurder, Hercules Property S.à.r.l., op als adviseur. Muus Real Estate Partners begeleidde Starck International B.V. tijdens deze transactie.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

2 + 2 =