Terug naar alle berichten

3 november 2023

Sportcentrum ‘’Lead Out Performance Gym’’ in de Galgenwaard!

The Projects B.V. van voormalig wielrenner Arne de Groote is voor de komende jaren gevestigd in Stadion Galgenwaard. Op de begane grond aan de westzijde van het Stadion huren zij een ruimte van circa 500 m2.

Deze ruimte is geheel omgebouwd tot een prachtig en modern sportcentrum. In het High Performance Centre is het straks mogelijk om te rennen in de lange hal, trainen met gewichten en energie op te wekken door te fietsen op de wattbikes. Ook komen er ruimtes voor fysiotherapeuten en andere specialisten. Deze faciliteiten maken het centrum een ideale plek voor topsporters om hun prestaties te verbeteren.

Opening van de Lead Out Performance Gym door Laurens Ten Dam, Hugo Haak en speelsters van FC Utrecht

Op zaterdag 14 oktober was de opening van de Lead Out Performance Gym, in Stadion Galgenwaard. Utrechts eerste echte performance centrum, waar kennis uit de topsport wordt gebruikt om beter te worden. Voor álle fanatieke sporters, van topteams tot amateur.

Bij de opening was een blik aan topsporters opengetrokken. Zo racete Laurens ten Dam onder begeleiding van Hugo Haak tegen het aanwezige publiek op de Wattbikes. Wereldkampioen Hyrox, Hidde Weersma verzorgde de eerste Hyrox-training. Ook de speelsters van FC Utrecht waren aanwezig. Tenslotte gaf niemand minder dan de Performance Manager van het NOC*NSF, Richard Louman, een clinic over de laatste ontwikkelingen op het gebied van krachttraining in de topsport.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad op als adviseur namens de verhuurder Galgenwaard Onroerend Goed B.V. en wenst Arne de Groote veel succes met hun nieuwe ruimte!

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

8 + 14 =