Terug naar alle berichten

7 november 2023

Keyence International huurt circa 700 m2 huren op SECOYA

In SECOYA Gebouw A in Utrecht gaat Keyence International circa 700 m2 kantoorruimte huren op bouwlaag 3, alsmede 30 parkeerplaatsen. Hierdoor is Gebouw A op 235 m2 na volledig verhuurd.

 

Keyence International is een wereldwijd technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in geavanceerde automatiserings- en inspectieoplossingen. Met een sterke focus op innovatie en kwaliteit, levert het hoogwaardige technologische producten en diensten aan diverse industrieën. Keyence helpt bedrijven hun operationele efficiëntie te verbeteren en te voldoen aan de eisen van een snel evoluerende industrie.

 

SECOYA is een kantorencomplex gelegen op het kantorenpark Papendorp en bestaat uit 5 gebouwen. SECOYA biedt een duurzaam concept met internationale allure op een prachtige locatie in Utrecht. Op deze locatie wordt een gezonde werkomgeving gecombineerd met uitstraling en exposure. Zo biedt SECOYA een breed scala aan voorzieningen voor alle huurders, denk aan een gezamenlijk restaurant, wekelijkse bootcamp, vergadercentrum en professionele kantoorruimtes.

 

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad collegiaal met JLL namens de Verhuurder, MN Dutch Real Estate, op als adviseur. CBRE B.V begeleidde Keyence International tijdens de transactie.

 

Over MN Dutch Real Estate

MN Dutch Real Estate (MN DRE) belegt sinds 1948 in Nederlands vastgoed. Het gaat om langetermijninvesteringen voor de opdrachtgevers Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en Bedrijfspensioenfonds Koopvaardij (BpfK) met een beheerd vermogen van ruim EUR 3,1 miljard. MN DRE koopt objecten aan met de intentie om deze twintig jaar en langer te verhuren. Daarnaast richten MN DRE en haar opdrachtgevers zich op een duurzaam beleggingsbeleid. Ze zijn ervan overtuigd dat beleggingen alleen goed kunnen renderen als de economie zich verantwoord kan ontwikkelen.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

1 + 5 =