Terug naar alle berichten

21 september 2023

Historische Pracht: Batenburg Bellt huurt 1.428 m2 in “Villa Nuova” in Zeist!

Met trots kondigen wij aan dat Batenburg Bellt B.V. een langjarige huurovereenkomst heeft getekend voor de prachtige kantoorvilla aan de Utrechtseweg 46-46A te Zeist. In deze betoverende kantoorvilla met de naam “Villa Nuova” en het bijbehorende Koetshuis gaat Batenburg Bellt circa 1.428 m2 kantoorruimte huren. “Villa Nuova” heeft een oppervlakte van 1.090 m2 kantoorruimte verdeeld over een kelder, begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping. Het Koetshuis is verdeeld over 2 bouwlagen waarvan een begane grond en een 1e verdieping met een oppervlakte van in totaal 338 m2 kantoorruimte.

 

In 1843 is in het groengebied in Zeist deze prachtige villa gebouwd met een bijbehorend park. Enkele jaren later is hier een Koetshuis naast gebouwd. De villa beschikt over diverse authentieke kenmerken zoals een brede trap met houten treden, prachtig stijlvolle houten deuren met bewerkte houten lambrisering en een royale haard die omgeven is met een rijkelijk versierde houten monumentale omkasting van verfijnd houtsnijwerk. De villa beschikt verder over meerdere glas-in-lood panelen en hardhouten terrassen, welke bereikbaar zijn vanaf de kantoren. Ook het Koetshuis ademt een authentieke sfeer uit door onder andere de hoge raampartijen.

 

Vanuit de gedacht ‘Smartef focus. Brighter tomorrow.’realiseert Batenburg Bellt als technologiebedrijf slimme oplossingen voor hun klanten. Batnburg Bellt automatiseert bedrijfsprocessen en stroomlijnt deze met slimme componenten. Zo helpen zij hun klanten om hun voorsprong te behouden. Nu en in de toekomst. Batenburg Bellt zet hun talenten binnen de energietransitie en digitalisering in om samen die toekomst mogelijk te maken.

 

Wij willen via deze weg Batenburg Bellt en de verhuurder feliciteren met deze prachtige deal en wensen beide partijen een vruchtbare toekomst tegemoet!

 

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad samen met Bright Real Estate Advisors op als adviseur namens de verhuurder. Namens Batenburg Bellt trad de Lobel Partners – real estate experts op als adviseur.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

5 + 3 =