Terug naar alle berichten

28 februari 2022

Vers gebrouwen applicaties door Coffee IT vanuit Le Mirage

Full service applicatieontwikkelaar Coffee IT gaat zijn groeiende business voortzetten vanaf Le Mirage, Vliegend Hertlaan 57 te Utrecht. Hier huurt Coffee IT vanaf 1 juni 2022 circa 900 m2 kantoorruimte op de zevende verdieping voor een langdurige periode.

Het snelst groeiende techbedrijf van Utrecht* heeft gekozen voor een dynamisch kantoorgebouw en absolute landmark in Utrecht, Le Mirage. Coffee IT heeft een diepgewortelde passie voor innovatieve technologie en bouwt als een geoliede machine waarbij haar marketeers, ontwikkelaars en ontwerpers succesvolle apps lanceren.

APF International toverde Le Mirage om tot een zeer hoogwaardig en modern kantoorgebouw voorzien van alle nodige faciliteiten waar de werknemer van nu behoefte aan heeft. Zo zijn de algemene ruimtes warm en uitnodigend ingericht en is gerenommeerd koffiemaker Vascobelo er gevestigd.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder APF International en wenst de app ontwikkelaars met een visie, een energieke start op de Vliegend Hertlaan.

 

*Onderzoek uitgevoerd door Deloitte, Technology Fast 50

 

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

8 + 10 =