Terug naar alle berichten

4 oktober 2023

Maar liefst 900 m2 verhuurd in Kanaleneiland!

Een half jaartje, zo kort heeft het geduurd voordat de Australiëlaan 5 in Utrecht weer helemaal verhuurd is. De beschikbare 900 m2 is volledig verhuurd aan de organisaties Energie Samen U.A., Knucklehead Studios en Monkey Moves.

 

Vanaf september 2023 is Knucklehead Studios werkzaam op de begane grond, waar zij circa 225 m2 kantoorruimte huren. Knucklehead Studios is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het maken van games en VR-spellen.

 

Monkey Moves is een sociale onderneming die streeft om zo veel mogelijk kinderen in beweging te krijgen en te houden. Door de kids al vroeg met elkaar te laten bewegen willen zij fitheid, zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en spelen in een team stimuleren. Monkey Moves gaat in totaal circa 266 m2 kantoorruimte huren verdeeld deels op de begane grond en deels op de 4e verdieping.

 

Op de 3e verdieping is plaats gemaakt voor Energie Samen U.A. Zij gaan hier circa 408 m2 huren. Energie Samen U.A. is de landelijke koepelcoöperatie en belangenorganisatie van duurzame energiegemeenschappen van burgers.

myb. Development

Als ambitieuze en snelgroeiende projectontwikkelaar richt myb. zich op het creëren van woon- en werkconcepten in de Randstad en de (middel)grote steden daarbuiten. Met een creatieve, commerciële en functionele visie ontwikkelt myb. zowel nieuwbouw- als transformatieprojecten.

Wij feliciteren alle huurders met hun nieuwe ruimte en wensen hen veel succes voor de toekomst!

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

7 + 12 =