Terug naar alle berichten

29 augustus 2023

SECOYA en RISK een combi verzekerd van succes!

 Met RISK Verzekeringen heeft SECOYA een mooie nieuwe huurder. In Gebouw A gaan zij circa 800 m2 kantoorruimte huren.

 

RISK is gespecialiseerd in het distribueren van verzekeringen en financiële diensten, zowel Offline (via Assurantieadviseurs) als Online (via websites zoals Overstappen.nl en Autoverzekering.nl). De 150 collega’s van RISK in Amsterdam, Zwolle en Utrecht zijn voortdurend op zoek naar eerlijke en lage lasten voor iedereen!

 

SECOYA biedt een duurzaam concept van internationale allure op een prachtige locatie in Utrecht. Op deze locatie wordt een gezonde werkomgeving gecombineerd met uitstraling en exposure. Zo biedt SECOYA een breed scala aan voorzieningen voor alle huurders, denk aan een gezamenlijk restaurant, wekelijkse bootcamp, vergadercentrum en professionele kantoorruimtes.

 

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad collegiaal met JLL namens de Verhuurder, MN Dutch Real Estate, op als adviseur.

 

Wil jij de nieuwste huurder van SECOYA worden of wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op! Er is nog maar circa 1.755 m2 kantoorruimte beschikbaar, in ruimtes van 250 m2.

 

Over MN Dutch Real Estate

MN Dutch Real Estate (MN DRE) belegt sinds 1948 in Nederlands vastgoed. Het gaat om langetermijninvesteringen voor de opdrachtgevers Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en Bedrijfspensioenfonds Koopvaardij (BpfK) met een beheerd vermogen van ruim EUR 3,1 miljard. MN DRE koopt objecten aan met de intentie om deze twintig jaar en langer te verhuren. Daarnaast richten MN DRE en haar opdrachtgevers zich op een duurzaam beleggingsbeleid. Ze zijn ervan overtuigd dat beleggingen alleen goed kunnen renderen als de economie zich verantwoord kan ontwikkelen.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

9 + 1 =