Terug naar alle berichten

22 augustus 2023

DB Cargo arriveert bij “Symphonie II”

DB Cargo Nederland arriveert bij hun “nieuwe station Symphonie II”

 

DB Cargo Nederland heeft een huurovereenkomst getekend voor circa 944 m2 kantoorruimte op de 3e en 4de verdieping van het kantoorgebouw aan het Franz-Lisztplantsoen 200 te Utrecht. Dit gebouw gelegen in Utrecht West is de perfecte match gebleken.

 

DB Cargo is het grootste railtransportbedrijf van Nederland en verbindt iedere dag opnieuw treinen van de Nederlandse zeehavens met het Europese achterland. DB Cargo streeft ernaar om het treinverkeer zoveel mogelijk op een duurzame wijze af te wikkelen. En ze zijn al goed op weg, ongeveer 75% van de treinen van DB Cargo rijdt elektrisch.

 

Dit maakt de nieuwe locatie, de “Symphonie II”, een logische keuze. Dit kantoorgebouw is voorzien van een energielabel A. Het gebouw aan het Franz-Lisztplantsoen 200 combineert een stijlvolle architectuur met moderne voorzieningen en biedt zo een inspirerende werkomgeving. De ruime kantoorvloeren in het gebouw zijn flexibel en bieden voldoende ruimte voor verschillende bedrijven. Met de A2 op 5 minuten afstand en restaurants, parken en bus- en tramhaltes in de nabije omgeving, zijn alle voorzieningen in de buurt.

 

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting trad als adviseur op namens MN Dutch Real Estate. Namens de huurder DB Cargo trad Square Asset Management B.V. als adviseur op.

 

Over MN Dutch Real Estate

MN Dutch Real Estate (MN DRE) belegt sinds 1948 in Nederlands vastgoed. Het gaat om langetermijninvesteringen voor de opdrachtgevers Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en Bedrijfspensioenfonds Koopvaardij (BpfK) met een beheerd vermogen van ruim EUR 3,1 miljard. MN DRE koopt objecten aan met de intentie om deze twintig jaar en langer te verhuren. Daarnaast richten MN DRE en haar opdrachtgevers zich op een duurzaam beleggingsbeleid. Ze zijn ervan overtuigd dat beleggingen alleen goed kunnen renderen als de economie zich verantwoord kan ontwikkelen.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

15 + 11 =