Terug naar alle berichten

11 maart 2021

Utrecht aantrekkelijk voor jonge, snelgroeiende bedrijven

Jonge knappe koppen die vertrekken uit Amsterdam wegens succes en uitbreiding. Internet Marketing Unie blijft groeien en zal in de toekomst belangrijk blijven om ondernemingen te helpen groeien via internet.

 Ans de Wijn heeft een passende en inspirerende kantoorruimte voor ze gevonden van circa 1000 m² v.v.o. in het volledig gerenoveerde Newtonhouse aan de Newtonlaan 201 – 299 in Utrecht.

 Vanaf de 8e verdieping zal de Internet Marketing Unie uitkijken over de binnenstad van Utrecht en zich begeven in het populaire kantorenpark Rijnsweerd, wat door de gemeente Utrecht is uitgeroepen tot een van de meest prioritaire gebiedsontwikkelingen in de stad. Het Newtonhouse is de perfecte plek voor dit dynamische en ambitieuze bedrijf die zichzelf het grootste online marketing platform van Nederland mag noemen.

 Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting adviseerde Verhuurder Aroundtown en is geheel verantwoordelijk voor deze mooie verhuurtransactie.

 Newtonhouse is recentelijk gerenoveerd tot een hoogwaardig multi-tenant kantoorgebouw met uitstekende gedeelde faciliteiten. Het is dé plek voor verbinding en creativiteit.  

 Het gebouw bestaat in totaal uit circa 26.000 m² kantoorruimte. Hiervan is momenteel circa 6.000 m² beschikbaar voor verhuur. Het gebouw is zeer duurzaam en beschikt het over een BREEAM Excellent label en een energielabel A.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

9 + 6 =