Terug naar alle berichten

4 november 2021

STAAT! opent deuren voor twee nieuwe huurders

Kantoorgebouw STAAT! aan de Papendorpseweg 75 – 79 te Utrecht mag begin 2022 twee nieuwe specialistische huurders verwelkomen en verhuurt daarmee totaal circa 1.200 m2 kantoorruimte.

Op de eerste verdieping huurt Xpert Handtherapie Nederland kantoorruimte van circa 600 m2 voor een langdurige periode. Deze locatie in Papendorp is een waardevolle toevoeging aan de landelijke dekking van de Handtherapie klinieken in Nederland. Het bedrijf, opgericht in 2000 door fysio en handtherapeut Rob van Huis, opent met dit nieuwe adres, haar 30e therapielocatie.

Op de derde verdieping is circa 600 m2 kantoorruimte verhuurd voor een langdurige periode. De huurder – Evoke – is een detacheringsbedrijf dat zich richt op startende en ervaren professionals op mbo, hbo en wo niveau in de Technologie, Bouw & Infra en Corporate Service sectoren. Met al meerdere vestigingen in het zuiden van Nederland, zet Evoke zich nu ook in Midden-Nederland op de kaart.

STAAT! biedt aantrekkelijke en representatieve kantoorruimte op een uitstekende centrale locatie.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting wenst zowel Evoke als Xpert Handtherapie Nederland veel succes met hun nieuwe huisvesting.

 

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

7 + 3 =