Terug naar alle berichten

12 juli 2022

Sparkles B.V. huurt volledig kantoorgebouw van circa 2.600 m2 op landgoed ‘De Breul’

Sparkles B.V. heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten op een authentieke en bosrijke locatie aan de Arnhemse Bovenweg 180 te Zeist. Het gaat om een volledig kantoorgebouw op landgoed ‘De Breul’ van circa 2.600 m2 inclusief 51 parkeerplaatsen.

Sparkles B.V. is een online platform en biedt de ideale online omgeving waar klanten de mooiste kaartjes en andere gepersonaliseerde producten kunnen ontwerpen en bestellen voor alle mooie levensmomenten.

Van bestelling tot bezorging: met een Life Event Shop is er beschikking over een zeer complete en geavanceerde e-commerce omgeving.

De unieke combinatie van moderne kantoorgebouwen op een authentiek landgoed biedt een ideale werkomgeving. Om het groene en natuurrijke karakter van het landgoed rond de kantoren te waarborgen is er een ondergrondse parkeergarage aangelegd. De Breul is goed bereikbaar middels eigen en openbaar vervoer. Het NS-station Driebergen-Zeist bevindt zich op circa 1,5 km, alsook de A12.

 Landgoed de ‘Breul’ bestaat uit vier gebouwen met een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 12.000 m2 kantoorruimte en een ondergrondse parkeergarage voor circa 300 auto’s. Momenteel is er nog (slechts) circa 300 m2 kantoorruimte beschikbaar op nummer 140.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad als adviseur namens huurder op bij de totstandkoming van de transactie.

De verhurende makelaars waren JLL, CBRE en Cushman & Wakefield.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

11 + 14 =