Terug naar alle berichten

19 september 2023

SECOYA verwelkomt Fortinet!

Fortinet is een van de nieuwe huurders van SECOYA. Dit cybersecurity bedrijf gaat een verdieping van 1.360 m2 kantoorruimte huren in Gebouw C. Hiermee is Gebouw C helemaal verhuurd.

 

Fortinet is wereldwijd een toonaangevende leverancier van cybersecurity-oplossingen. Het bedrijf biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen en -diensten die organisaties helpen zich te beschermen tegen een breed scala aan cyberbedreigingen.

 

SECOYA biedt een duurzaam concept van internationale allure op een prachtige locatie in Utrecht. Op deze locatie wordt een gezonde werkomgeving gecombineerd met uitstraling en exposure SECOYA biedt een breed scala aan voorzieningen voor alle huurders, zoals een restaurant, wekelijkse bootcamps, een vergadercentrum en professionele kantoorruimtes.

 

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad collegiaal met JLL namens de Verhuurder, MN Dutch Real Estate op als adviseur. Namens Fortinet trad Colliers op.

 

Over MN Dutch Real Estate

MN Dutch Real Estate (MN DRE) belegt sinds 1948 in Nederlands vastgoed. Het gaat om langetermijninvesteringen voor de opdrachtgevers Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en Bedrijfspensioenfonds Koopvaardij (BpfK) met een beheerd vermogen van ruim EUR 3,1 miljard. MN DRE koopt objecten aan met de intentie om deze twintig jaar en langer te verhuren. Daarnaast richten MN DRE en haar opdrachtgevers zich op een duurzaam beleggingsbeleid. Ze zijn ervan overtuigd dat beleggingen alleen goed kunnen renderen als de economie zich verantwoord kan ontwikkelen.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

6 + 4 =