Terug naar alle berichten

29 november 2022

Romal B.V. huurt herontwikkeld bedrijfsgebouw

ROMAL B.V. tekent huurovereenkomst voor herontwikkeld bedrijfsgebouw in Nieuwegein!

 

Utrecht – 29 november 2022

 

Technische Handelonderneming ROMAL B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van het bedrijfsgebouw gelegen aan de Morsebaan 4 te Nieuwegein. Het gebouw is totaal circa 3.953 m2 groot, bestaande uit circa 3.066 m2 bedrijfsruimte, circa 445 m2 showroom en circa 442 m2 kantoorruimte.

 

Het bedrijfsgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Plettenburg in Nieuwegein. Dankzij de centrale ligging, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12, A27 en A28, is het een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Het duurzaam herontwikkelde gebouw krijgt een volledige nieuwe moderne gevel met nieuwe kozijnen, dubbele beglazing en LED-verlichting. De kantoorruimte wordt op een hoogwaardig niveau afgewerkt. Voorts beschikt het gebouw over meerdere overheaddeuren en loadingdocks. Duurzaamheid van het bedrijfsgebouw staat hoog in het vaandel bij zowel de verhuurder als huurder. Om het gebouw in de toekomst duurzaam te houden gaat de huurder, ROMAL, zonnepanelen op het dak plaatsen.

 

ROMAL, een gespecialiseerde technische groothandel voor signaalkabels, connectoren en kabelmanagementmaterialen, is van oudsher gevestigd in Utrecht. In 1932 werd het bedrijf opgericht en het is sindsdien in de familie gebleven. Sinds 2003 staat al de derde generatie aan het roer.

 

ROMAL werd geadviseerd bij de aanhuur door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting b.v. Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, Fresch Real Estate B.V.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

2 + 4 =