Terug naar alle berichten

17 juli 2023

Een groot succes in Utrecht! Bijna 3.000 m2 kantoorruimte verhuurd in Rijnsweerd-Noord!

In Utrecht is de Euclideslaan 51 nu volledig verhuurd! Het kantoorgebouw BusinessCenter Utrecht, prominent zichtbaar langs de rijksweg A28 in Rijnsweerd Noord ter grootte van circa 2.992 m2, biedt ruimte aan zowel grote ondernemers als ook kleinere organisaties.

 

Medio 2022 is de eigenaar/ontwikkelaar Brivec begonnen met een grootschalige renovatie en verduurzaming van het kantoorgebouw. Het gehele gebouw is van binnen gestript, waarbij alle vloeren weer opnieuw zijn opgebouwd met een betere indeling, nieuwe toiletgroepen, nieuwe plafonds en LED-verlichting. Kortom, binnen is alles geheel nieuw na de laatste wensen van de huidige huurders gemaakt. Tevens zijn er aan de gevel 160 nieuwe screens geplaatst voor een beter klimaat.

Het BusinessCenter Utrecht bevindt zich op de 1e en 2e verdieping, hier zijn 27 business units gerealiseerd.

 

Alle huurders in het gebouw kunnen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten op de begane grond, zoals een koffiebar met loungeruimte en flexplekken alsmede 3 vergaderzalen voor circa 6/8 personen en een grote vergaderzaal/presentatieruimte voor circa 20 personen. Door middel van een online portal kunnen de huurders vergaderruimtes reserveren, maar ook bijvoorbeeld de kantoorschoonmaak. Het gebouw blijft in beheer van Brivec.

 

Op de begane grond, 3e, 4e en 5e verdieping hebben zich organisaties gevestigd als CKH Advocaten, HAUT Legal B.V., 3mensio Medical Imaging B.V., DAS Rechtsbijstand, Van Hall Advocaten en Coney AFD B.V.

Het BusinessCenter huisvest nu 15 organisaties, waaronder A Consultancy Company B.V., Accomodatiehuur B.V., Acture Subsidies B.V., Bloomingfield Netherlans B.V., CPA B.V., Devil Toad Studio B.V., Dutch Tax Point, Exter Polak & Charlouis B.V., XY Solutions Group, Roozemond [+] De Haan Advocaten, Keijzer & Van der Lugt B.V., Van Veldhuizen Letselschade Advocatuur B.V., Q-logic Coöperatie U.A., The Orange Mill, Smink Advocaten B.V. en Van Dijk Belastingadviseurs B.V.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

12 + 7 =