Terug naar alle berichten

6 juli 2022

Recreatiecentra Nederland B.V., ook wel bekend als RCN Vakantieparken huurt vrijstaande kantoorvilla van circa 1.436 m2 in Leusden

Utrecht – 22 juni 2022

 Recreatiecentra Nederland B.V. heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten op de buitenplaats ‘De Heiligenberg’ van landgoed De Boom. Het is een authentieke locatie aan de Heiligenbergerweg 5 te Leusden van circa 1.436 m2 kantoorruimte inclusief 36 parkeerplaatsen.

Een verblijf bij RCN vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN Vakantieparken biedt al 70 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties op mooie locaties. Maar wat niet iedereen weet, is dat ze behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doen met de winst die ze realiseren. Wanneer je bij RCN Vakantieparken vakantie viert, zorgen ze niet alleen voor eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN Vakantieparken namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid.

De prachtige, vrijstaande kantoorvilla is gelegen in een parkachtig en groen gebied in Leusden dat in 2000 de onderscheiding van op één na groenste stad van Europa kreeg. De kantoorvilla ligt dicht bij de oprit van de rijksweg A28 en is goed bereikbaar.

De verhuurder is Stichting De Boom. De stichting heeft een ideële opzet en de doelstelling van de stichting sluit aan bij de maatschappelijke bewogenheid van de stichtster.

Landgoed De Boom is gesticht door mr. Arnoud Jan de Beaufort (1855 – 1929). In het dagelijks leven was hij Burgemeester van Leusden. In de loop der jaren kocht hij los land, woningen en boerderijen naar voorbeeld van W.H. de Beaufort, die zo landgoed Den Boom bij elkaar had “verzameld”.

 Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad als adviseur namens huurder op bij de totstandkoming van de transactie. Namens de verhuurder trad MVGM Bedrijfsmakelaars met collega makelaar Jones Lang Lasalle op.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

14 + 1 =