Terug naar alle berichten

21 juni 2021

Pantheon Automatisering kan geschiedenis gaan schrijven vanaf nieuwe huisvesting

Pompmolenlaan 10 in Woerden verwelkomt nieuwe huurder Pantheon Automatisering. Het automatiseringsbedrijf met oog voor maatwerk vestigt zich vanaf januari 2022 op de 3e verdieping en beschikt dan over 700 m2 v.v.o. kantoorruimte. Deze specifieke locatie is gekozen als nieuw kantoor na samenvoegen van de Weesp en Barendrecht locaties. Ans de Wijn adviseerde namens de verhuurder Quan Real Estate bij de verhuur van de kantoorruimte aan Pantheon Automatisering. De Pompmolenlaan in Woerden bleek de perfecte locatie ‘in het midden’.

Automatisering mag voor velen dan wel saai klinken, maar niets is minder waar want het draait allemaal om mensen en dus, maatwerk. Om die reden hecht het bedrijf grote waarde aan de dienstverlening die past bij de emotie en bedrijfscultuur van de opdrachtgever.

Pantheon Automatisering is een groeiend bedrijf wat zich uitermate bescheiden opstelt. Een stille speler binnen IT-veld, maar zeer bekend bij familiebedrijven en MKB die de automatiseerder probleemloos weet te vinden.

Volgens eigen zeggen is het vlaggenschip van het bedrijf, de Oculus. Dit is een ERP-pakket (ERP staat voor Enterprise Resource Planning) voor handels- en productiebedrijven. Het tweede veld waar het bedrijf zich op focust, is Cloud dienstverlening; een hot item want bedrijven hebben steeds meer de behoefte ontlast te worden op het gebied van IT en Automatisering. Het derde speerpunt van het bedrijf is de samenwerking met IBM en de daarbij behorende IBM-expertise rond bepaalde specifieke technologieën.

Ans de Wijn wenst namens de verhuurder, Pantheon Automatisering een prettige landing op de Pompmolenlaan!

 

 

 

 

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

2 + 13 =