Terug naar alle berichten

20 mei 2021

NABRA B.V. zet zijn tanden in bestemming Vliegend Hertlaan 57, Utrecht

Een buitengewoon bijzondere huurovereenkomst is getekend tussen APF International en NABRA B.V., vertegenwoordigd door Iris Wernert en George Brahim, waarbij Ans de Wijn B.V. als adviseur van de verhuurder optrad.

De bestemming van de kantoorruimte in kantoorgebouw Le Mirage, is voor een klein gedeelte dusdanig aangepast, dat de nieuwe huurder vanaf        1 juli 2021, circa 425 m2 v.v.o. in gebruik zal nemen voor een Tandheelkundig centrum in het hogere segment, met een mogelijke uitbreiding van circa 470 m2 v.v.o. in 2023. De naam van de nieuwe Mondkliniek zal spoedig onthuld worden.

Gelegen op de 11e verdieping en uitkijkend over het centrum van Utrecht, zal de cliënt bijna in de zevende hemel zijn tijdens een bezoek aan de tandheelkundige experts die werken met High Tech en specialistische apparatuur. Een unieke locatie voor een multidisciplinaire tandheelkundig praktijk voor het hele gezin.

APF International heeft onlangs het kantoorgebouw Le Mirage geheel gerenoveerd en omgetoverd tot een modern, eigentijds en uitnodigende werkplek. Een uitstekend bereikbaar en kenmerkend gebouw wat geheel voorziet in de wensen van de gebruiker, maar ook zeker haar gasten.

Zo wordt een bezoek aan de tandarts een echte beleving en ziet de nieuwe praktijk haar patiënten lachend tegemoet.

 

 

 

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

5 + 6 =