Terug naar alle berichten

23 december 2021

Meer ruimte voor onderwijs in Papendorp

NUOVO Scholen biedt openbaar voortgezet onderwijs op alle niveaus. Deze scholengroep laat de leerling verbinding zoeken met de samenleving en een moreel kompas ontwikkelen. Dit doet NUOVO Scholen vanaf een groot aantal onderwijslocaties in stad en regio Utrecht.

Aan de Orteliuslaan 871 te Utrecht Papendorp, waar het bedrijfsbureau is gevestigd, was verlenging en expansie nodig. Voor een totaal metrage van circa 2.200 m2 is nu een toekomstgerichte overeenkomst getekend.

Dit betreft circa 1.100 m2 verlenging voor tien jaar van de bestaande ruimte op de begane grond, die gedeeld wordt met een ander schoolbestuur. Aanvullend huurt NUOVO Scholen per 1 april 2022 op de tweede verdieping nog eens circa 1.100 m2 voor een periode van tien jaar. Deze aanvulling biedt ruimte aan verdere onderwijsinnovatie, ook in samenwerking met andere schoolbesturen.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting trad op namens NUOVO Scholen en wenst deze stichting voor openbaar voortgezet onderwijs een succesvolle uitbreiding toe, waar verder kan worden gebouwd aan de toekomst.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

9 + 9 =