Terug naar alle berichten

10 augustus 2021

Maandag® Utrecht verhuist naar STAAT!

Maandag® kiest met deze verhuizing voor een centraal gelegen nieuwe kantoorruimte aan de Papendorpseweg 75-79 van circa 600 m². De kantoorruimte bevindt zich op de 4e verdieping van kantoorgebouw ‘STAAT!’ en wordt in gebruik genomen voor de domeinen Zorg & Welzijn, Onderwijs en Overheid van regio Utrecht per oktober 2021.  

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V adviseerde (in opdracht van eigenaar Staatdorp B.V.) vastgoed beheerder Winter Trust B.V. bij de verhuur van de kantoorruimte aan Maandag®.

‘STAAT!’ is een dynamisch kantoorgebouw op een eersteklas zichtlocatie aan de rand van Utrecht. Het gebouw is gelegen op kantorenpark ‘Papendorp’ dat is opgezet als stadspark met gedeelde faciliteiten, een ideale centraal gelegen zakenlocatie in het hart van het land.

Winter Trust B.V. beheert en ontwikkelt kantoorruimtes voor grote organisaties, ambitieuze start-ups en zzp’ers vanuit een duurzame visie, waarbij aantrekkelijke leefgebieden ontstaan waarin wonen, werken en winkelen elkaar versterken. Maandag® werd vertegenwoordigd door Parc Makelaars B.V. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting maakte de connectie tussen STAAT! en Maandag®.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

11 + 3 =