Terug naar alle berichten

7 september 2021

Internetbedrijven Increase & Slimster kiezen voor bereikbaarheid op Amersfoort Centraal

Een slimme zet, van deze jonge internetbedrijven die hun krachten bundelen en geloven in kruisbestuiving van kennis en kunde.

Op de vijfde verdieping van hoogwaardig kantoorgebouw Eempolis in Amersfoort zullen de werkmaatschappijen Increase.nl en Slimster.nl  van Men4Media B.V. zich vestigen per 1 oktober 2021. De gehuurde etage van circa 546 m2 zal volledig worden gerenoveerd.

Marco Schuurman, oprichter van Slimster: ‘We zijn twee op zichzelf staande bedrijven, maar we delen kennis, inspireren en helpen elkaar om het allerbeste naar boven te halen. Dat is wat ons bindt. Door ons ‘bovenop’ Amersfoort Centraal te vestigen hopen wij dankzij een betere bereikbaarheid onze groeiambities sneller waar te kunnen maken. Daarnaast past de urban vibe van centrum Amersfoort uitstekend bij onze huidige cultuur en dynamiek.’

Slimster is de snelst groeiende vergelijkingssite van Nederland, die helpt bij het vinden van de beste deal voor verschillende producten en diensten. Increase is een award-winning digitaal marketingbureau dat bedrijven – nationaal en internationaal – helpt het maximale uit hun digitale activiteiten te halen. Increase werkt o.a. voor AGU, NHA en Vingino.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting adviseerde Increase en Slimster in hun zoektocht naar geschikte en centrale huisvesting en wenst deze jonge snelgroeiers heel veel succes toe met het nastreven van hun ambities.

 

 

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

15 + 7 =