Sliding Text
Sliding Text

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V.

Dé bedrijfsmakelaar
in de regio Utrecht

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. is sinds 1991 actief in de regio Groot Utrecht op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed.

Wij zijn dé organisatie voor al uw commerciële vastgoed vraagstukken. Voor zowel belegger als gebruiker van kantoor- en/of bedrijfsruimten bent u bij ons aan het juiste adres.

N

Aanhuur

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting adviseert opdrachtgevers bij het aanhuren en de heronderhandeling van bedrijfsmatig vastgoed door heel Nederland. Het is essentieel dat de huisvesting ondersteunend werkt voor de bedrijfsvoering van een organisatie.
N

Verhuur

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting is diep geworteld in Midden Nederland. Met haar netwerk, creatieve marketingactiviteiten, haar kennis en persoonlijke benadering om huurders en verhuurders met elkaar te verbinden, weet zij al decennia lang zeer succesvol verhuurtransacties tot stand te brengen.
N

Beleggingen

De vraag naar beleggingsobjecten is blijvend. Dit kan zijn voor eigenaar-gebruikers van commercieel vastgoed of voor vastgoedbeleggers in zowel de aankoop als verkoop van objecten.
N

Taxaties

Taxaties van commercieel vastgoed en woningenpakketten vereisen een hoge mate van actuele vastgoedmarkt kennis en gedegen financieel inzicht. Bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting is dit specialisme in huis. Taxaties zijn van belang bij waardebepaling van een object, bijvoorbeeld voor verkoop of aankoop financiering, huurwaarde taxatie of huurprijsherzieningstrajecten.
N

Consultancy

Indien uw organisatie onderhevig is aan krimp, uitbreiding, centralisatie of decentralisatie, kunnen wij een advies op maat uitwerken voor de huisvestingsvraagstukken van de organisatie.

Ontdek ons laatste aanbod.

Ans de Wijn en Flip van Overhagen vertellen over Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. en de kantorenmarkt in Utrecht.

Waarom kiezen voor Ans de Wijn
Bedrijfshuisvesting

Jaar ervaring in het vastgoed

Verhuurd in 2020

%

Tevreden opdrachtgevers

Van digitaal bezichtigen tot snel een afspraak op locatie.

De nieuwste locaties digitaal te bezichtigen

Snel een afspraak maken voor een bezichtiging

Veilig en betrouwbaar onze nieuwste locaties bezoeken

Vragen of interesse in een van onze locaties?
Neem dan nu contact op

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

15 + 6 =