Terug naar alle berichten

3 juni 2021

Hoffelijke affaire

Buitenplaats Cromwijck, gelegen aan de Zandpad 42, krijgt een nieuwe eigenaar en is verkocht aan Morgan Pierson.

Tussen Maarssen en Breukelen ligt op de oostelijke oever van de Vecht, Buitenplaats Cromwijck. Het grondgebied kwam rond 1600 in bezit van Jan Jacobsz Huydecoper. In 1637 liet hij er een buitenplaats verrijzen die zijn naam dankt aan de buiging in de rivier.

Sinds 2006 in het bezit van Paralax, nu is deze bijzondere Buitenplaats gekocht door investeringsmaatschappij Morgan Pierson. Zij geloven in de kracht van de locatie en de geschiedenis van dit prachtige monument van ruim 1.000 m² vloeroppervlak.

Morgan Pierson heeft als doel, het monument weer terug te brengen naar haar oorspronkelijke pracht met haar historische kenmerken, maar met moderne en duurzame faciliteiten van nu, zoals een groen energielabel, hoogwaardige klimaatbeheersing en een professionele keuken.

Buitenplaats Cromwijck wordt een begrip binnen het topsegment van de zakelijke markt. Gastvrijheid en exclusiviteit staan synoniem aan deze parel, die na renovatie meerdere functies zal krijgen, waaronder luxueuze kantoorruimtes en horecaconcepten voor haar exclusieve toekomstige leden. Van sterrendiners tot presentaties en bootje varen op de Vecht; het roer gaat om.

Elkaar ontmoeten en zakendoen in een inspirerende omgeving. Ruimte voor creativiteit, focus, ontspanning, tijd voor je zakenrelaties. Dat kan op landgoed Cromwijck. Dé exclusieve genootschap voor ondernemend Nederland.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur namens de eigenaar in deze bijzonder verkoop en wenst Morgan Pierson heel veel succes toe met dit prachtige project!

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

9 + 10 =