Terug naar alle berichten

11 mei 2021

Het is geen illusie: het oog van Channext is gevallen op Le Mirage

Vanaf 1 juni 2021 is softwarebedrijf Channext te vinden in het prachtig gerenoveerde kantoorgebouw, Le Mirage aan de Vliegend Hertlaan 65-67 in Utrecht.

Opgericht in 2018 in Rotterdam en telt inmiddels 24 werknemers in haar huidige kantoor op de Ravenoord 236 in Utrecht. Channext is een snelgroeiend softwarebedrijf die staat voor samen werken en waarde creëren bij elkaar om het maximale potentieel te behalen.

Dat maximale wil men bereiken door marketingcampagnes via de retailer te laten lopen, met nadruk op het minimaliseren van verspilling en versnippering. Doeltreffend en inzichtelijk voor de retailer én eindgebruiker waarbij de gewenste boodschap van producent aankomt en het voordeel bij de retailer ligt door het krijgen van extra leads. Geen massa’s werk door doorvoering van individuele campagnes per klant; dit softwaresysteem is de beste vriend van alle betrokken partijen.

Channext is een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf wat serieus meedoet in de wereld van ‘Saas’ (Software as a service) met zijn jaarlijkse omzet van $ 1.9 miljoen.

Spelers met grote plannen hebben ruime kantoorruimte nodig om de plannen te verwezenlijken en hun missie van 100.000 kanaalpartnerschappen te kunnen realiseren.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting vond de perfecte kantoorlocatie voor deze digital natives. Het bedrijf zal namelijk haar deuren openen op de 13e verdieping in het fraaie gerenoveerde kantoorgebouw Le Mirage aan het Europaplein in Utrecht.

Dat is nu nog eens een visitekaartje! Met een kantooroppervlak van circa 892,13 m2 v.v.o., kan Channext hun ambities gaan najagen. Ans de Wijn wenst CEO Rick van den Bosch en zijn team een zeer succesvol en mooi nieuw hoofdstuk toe in deze organisatiefase van het bedrijf.

 

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

12 + 2 =