Terug naar alle berichten

12 juli 2021

Groei en ontwikkeling voor de TA academie

TA academie, waarbij TA staat voor Transactionele Analyse, gaat haar TA opleidingen begeleiden vanaf een nieuwe huisvesting op de begane grond aan de Arnhemse Bovenweg 140 op het landgoed ‘De Breul’ in Zeist. Vanaf deze prachtige locatie, waar ze vanaf 1 september 2021 circa 500 m2 kantoorruimte huren voor een langdurige periode, worden er verschillende opleidingen in TA aangeboden, altijd werkende vanuit de waarden: verdiepen, verrijken en verrassen.

Kantorencomplex ‘De Breul’ biedt het inspirerende en volmaakte landschap voor cursisten die bewust worden gemaakt van het denken, voelen en doen in hun gedrag om er vervolgens ontwikkelingsstappen in te zetten.

Landgoed ‘De Breul’ heeft een lange geschiedenis. De naam komt voor het eerst voor in de 15e eeuw en is zelfs nog eigendom geweest van de Oranjes. De historische tuin- en parkaanleg van het landgoed is uitgevoerd door tuinarchitect Jan David Zocher en in 1913 voor een groot deel vernieuwd waarbij ook nieuwe slingerende paden zijn aangelegd. In 1965 werd het landgoed verrijkt met karakteristieke kantoorvilla’s. Om het groene en natuurlijke karakter van het landgoed rondom de kantoren te waarborgen is er een ondergrondse parkeergarage aangelegd.

Wij wensen de directeuren, officemanagers en vaste groep trainers en opleiders heel veel succes in hun nieuwe ‘trainingsveld’.

 

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

15 + 8 =