Terug naar alle berichten

6 september 2022

GARBE verkoopt Computerweg 11-13 te Amersfoort aan Vastwas

Een succesvolle beleggingstranscatie in Amersfoort, het kantoorgebouw aan de Computerweg 11 – 13 is verkocht!

GARBE Institutional Capital B.V. heeft voor één van haar fondsen het kantoorgebouw aan de Computerweg 11-13 in Amersfoort verkocht aan Vastwas B.V. Namens GARBE werd de verkoop begeleid door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V.

Het representatieve kantoorgebouw van totaal circa 3.118 m2 is gelegen op het bedrijvenpark “De Hoef”, aan de noordoostelijke zijde van het centrum van Amersfoort in het verlengde van het NS-station Amersfoort Schothorst. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en de veelzijdige architectuur maken “De Hoef” tot een zeer representatief gebied. Het gebouw is opgetrokken uit een staalconstructie met betonnen vloeren en is gebouwd in 1989. In 1999 is de aanbouw op de verdiepingen 1 tot en met 3 gerealiseerd.

Vastwas B.V. is een familiebedrijf en acquireert op drie verschillende manieren, namelijk in woningportefeuilles van grote beleggers, herontwikkelingslocaties en woningbouwprojecten. Dirk Wassing van Vastwas voegt toe: “dit kantoor bevindt zich in een goede conditie, heeft veel mogelijkheden in de toekomst en is op 200 meter loopafstand van NS station Amersfoort-Schothorst”.  

GARBE biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van logistiek, retail, woningen en kantoren. Van portefeuille-, investerings-, asset- en property management tot projectontwikkeling. Met de ervaring van meer dan 50 jaar en meer dan 300 medewerkers op 16 locaties, beheertGARBE een vastgoedvermogen van 11,75 miljard euro. Voor meer informatie zie www.garbe.de.

 

                     

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

3 + 15 =