Terug naar alle berichten

13 september 2022

CROP accountants & adviseurs huurt circa 915 m2 kantoorruimte in ‘gebouw Avenue’ aan de Europalaan 40 te Utrecht

CROP accountants & adviseurs heeft een huurovereenkomst afgesloten voor een authentieke, prominente locatie aan de Europalaan 40 te Utrecht. Het gaat om circa 915 m2 kantoorruimte en 17 parkeerplaatsen.

CROP is een middelgrote organisatie met vijf vestigingen in Midden-Nederland: Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp en Nieuwegein. In totaal werken op de 5 vestigingen ongeveer 300 medewerkers nauw samen. CROP Nieuwegein gaat verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie in het kantoorgebouw ‘Avenue Building’.

Daan van Randwijk, partner accountancy bij CROP: “Met de verhuizing naar dit iconische pand hebben we in de eerste plaats natuurlijk meer ruimte,. Maar het is ook een prachtige locatie. We creëren hiermee een fijne werk- en ontmoetingsplek voor onze huidige én toekomstige collega’s.”

‘Gebouw Avenue’ is een nieuw icoon in Utrecht. Ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Graziosi Progetti. Een nieuwe parel in het Utrechtse kantorenlandschap. Gelegen op een strategische locatie tussen de snelweg en het historische centrum van Utrecht.
In 2021 is het gebouw volledig gerenoveerd, waarbij van lichte materialen en een verfijnde afwerking, zoals prachtige hout accenten, subtiele gouden details en wit marmer gebruik is gemaakt. Door de volledig vernieuwde installaties en inrichting is er een comfortabele en gezonde werkomgeving gecreëerd, die klaar is voor de toekomst.. Het gebouw biedt haar gebruikers een volledig ingericht meeting centre met diverse vergaderzalen, een verfijnd afgewerkte social space en een koffiebar/grab & go restaurant.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad als adviseur namens huurder op bij de totstandkoming van de transactie. De verhurende makelaar was Jones Lang LaSalle B.V. namens de eigenaar Nexus Real Estate B.V. Gebouw Avenue maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds 2019 in beheer is bij Nexus Real Estate.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

9 + 6 =