Terug naar alle berichten

12 juli 2021

CIR Revalidatie laat groei zien

Kantorenpark ‘De Breul’ verwelkomt CIR revalidatie vanaf augustus 2021 en zal circa 1000 m2 huren op de eerste verdieping aan de Arnhemse Bovenweg 140 in Zeist.

Met het openen van deze locatie breidt CIR revalidatie haar landelijke dekking uit en kan zij naast haar vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Zwolle, Eindhoven en Arnhem ook in de regio Zeist de beste zorg bieden voor chronische pijn patiënten. Met een groot interdisciplinair behandelteam, 16 behandelkamers, 2 groepsruimtes en een oefenzaal weten zij de korte wachttijden voor deze patiëntengroep te waarborgen. 

CIR revalidatie is een landelijk expertisecentrum voor chronische pijn en andere complexe klachten. CIR revalidatie biedt poliklinische interdisciplinaire medisch specialistische revalidatietrajecten aan. De behandeltrajecten zijn gericht op het zelf leren managen van gezondheid en gedrag. Patiënten leren zichzelf losmaken van hun beperkingen, zodat zij kunnen doen wat waardevol voor ze is.

Landgoed ‘De Breul’ heeft een lange geschiedenis. De naam komt voor het eerst voor in de 15e eeuw en is zelfs nog eigendom geweest van de Oranjes. De historische tuin- en parkaanleg van het landgoed is uitgevoerd door tuinarchitect Jan David Zocher en in 1913 voor een groot deel vernieuwd waarbij ook nieuwe slingerende paden zijn aangelegd. In 1965 werd het landgoed verrijkt met karakteristieke kantoorvilla’s. Om het groene en natuurlijke karakter van het landgoed rondom de kantoren te waarborgen is er een ondergrondse parkeergarage aangelegd.

Wij wensen CIR revalidatie een aangename start en succesvolle toekomst in Zeist!

 

 

 

 

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

11 + 8 =