Terug naar alle berichten

9 september 2021

Chemistry tussen Dalton en Universiteit Utrecht

Op een prominente zichtlocatie langs de A27 in Utrecht Oost, nabij Science Park gaat Universiteit Utrecht haar locaties uitbreiden door het openen van een nieuwe faculteit aan de Daltonlaan 500 in Utrecht.

Sinds 1 september 2021 huurt de Universiteit Utrecht circa 3.000 m2 op de 5e, 6e, 7e én 8e verdieping voor een langdurige periode.

Daltonlaan 500 is onderdeel van het representatieve Dalton Office Park. Op dit terrein zijn 5 kantoorgebouwen, gecentreerd rondom een waterpartij. Het kantoren- en onderwijspark is ruim en speels opgezet en biedt reeds huisvesting aan meerdere onderwijsinstellingen waaronder MBO Utrecht, NCOI, het Infinity College en Boswell-Bèta.

Innovatief, van hoge kwaliteit en toekomstbestendig; dat zijn de kernwoorden waar de onderwijsinstantie naar streeft. Naast het doorlopend blijven investeren in de innovatie van onderwijs, investeert de Universiteit ook in geschikte faculteit locaties om de gemotiveerde studenten onderwijs te kunnen bieden met een persoonlijke benadering.

 

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

7 + 4 =