Terug naar alle berichten

3 december 2020

Central Park Utrecht, Een prachtig nieuw ontwerp te huur via Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V.

Bronskleurig, open en heerlijk licht. De hoofdentree van Central Park is prachtig opgenomen in de luxueuze gevel en biedt aan jou als gebruiker of gast van het kantoorgebouw een warm welkom. De bijna volledig glazen pui omringt de ruimte aan drie zijden. Het kantoorgebouw Central Park biedt efficiënte, comfortabele en flexibel in te richten werkvloeren, een zeer centrale ligging, een uitmuntende bereikbaarheid én een uniek park op 45 meter hoogte.

Dit ontwerp creëert een uitnodigende, bijzonder lichte en zeer hoogwaardige multifunctionele ruimte. Optimaal om te vergaderen, flexwerken en uiteraard om bezoekers welkom te heten. Het gevoel van ruimte wordt verder versterkt door de extra hoogte op de begane grond en de eerste verdieping.

De begane grond is maar liefst 4,5 meter hoog. In combinatie met een vide van maar liefst bijna 8 meter hoog, zullen bezoekers bij binnenkomst zeer onder de indruk zijn. Het natuursteen van het Stadsplateau (het hoger gelegen voetgangersgebied dat Station Utrecht Centraal, de binnenstad en het Central Business District met elkaar verbindt) loopt van ruiten naar de lobby binnenin het gebouw. Ter hoogte van de receptie gaat het natuursteen over in een lichte terrazzovloer die je richting de liftlobby leidt. Daar aangekomen refereert het bijzondere plafond aan de gedetailleerde buitengevel, wat de entree van Central Park elegant maakt.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

7 + 12 =