Terug naar alle berichten

31 oktober 2022

The Cath, een nieuw landmark is een feit!

Dit binnenstedelijk gelegen gebouw, eigendom van Timeless Investments en Tristan Capital Partners, in Utrecht is een iconisch verschijning aan de Catharijnesingel geworden. Het betreft een volledig herontwikkeld en verduurzaamd kantoor van circa 10.870 m², verdeeld over 10 bouwlagen welke deze maand is opgeleverd.

Met de herontwikkeling is het oorspronkelijke gebouw en de iconische gevel gerespecteerd gebleven en is het gebouw in uitstraling en bouwvolume gemoderniseerd. Het gebouw is direct gelegen naast Utrecht Centraal Station en het bekende winkelcentrum Hoog Catharijne. De historische binnenstad is op loopafstand en dit gebied aan de Singel is in de afgelopen jaren grootschalig aangepakt, waarmee ook de Singel zelf in ere is hersteld.

Met de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardig kantoorruimte in Utrecht biedt The Cath nu uitkomst. Het gebouw heeft als doel om een breed scala aan bedrijven te huisvesten in het hart en naast het station van bruisend Utrecht. Een adembenemende entree, karakteristieke kantoorvloeren, een smaakvol bedrijfsrestaurant, flexibele vergaderruimten, veel natuurlijke lichtinval maken dit fraaie plaatje compleet.

??? ?????? ??????????? ???? ??????? ????? ????? ??? ?².

 

????????????????!

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. is vanaf het begin betrokken bij het verhuurteam en heeft recent Stad & Co, Bureau voor de stedelijke economie als Huurder mogen verwelkomen in The Cath op de begane grond van het kantoorgebouw. Stad & Co ondersteunt ondernemers, vastgoedeigenaren en overheden met het verbeteren en mooier maken van een stad en maken dan ook de strategische keuze voor het kantoorgebouw The Cath in Utrecht. Tevens heeft CBRE Nederland Memodo B.V. en Plieger Groep B.V. als huurders mogen verwelkomen in The Cath. Men heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van volledige de bovenste etage. Met een groot balkon en zicht op het centrum van Utrecht biedt deze nieuwe kantoorruimte uitkomst voor het aantrekken van nieuw personeel.

Ontwikkelaar: Timeless Investments & @TristanCapitalPartners

Architect exterieur: @IDEA Ontwerp
Architect interieur: Fokkema & Partners Architecten
Bouwbedrijf: Pleijsier Bouw
Verhuur: Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V.,CBRE Nederland en JLL.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

2 + 13 =