Terug naar alle berichten

25 augustus 2022

Bedrijfsruimtes niet aan te slepen in Utrecht, ook Zonnebaan 27 volledig verhuurd!

De representatieve bedrijfsruimtes gelegen aan de Zonnebaan 23 – 47 op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht zijn volledig verhuurd! Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. hielp onder andere The Branding Club, Rad Powerbikes Netherlands en Style Point B.V. aan een mooie bedrijfsruimte in dit complex. Als verhuurder van het complex trad Sagax Industrial 1 B.V. op.

De bedrijfsruimtes liggen op bedrijventerrein Lage Weide. Lage Weide ligt ten Noordwesten van Utrecht Centrum en grenst pal aan de A2. De A2 vormt de voornaamste verbinding tussen Amsterdam en Utrecht, wat maakt dat het bedrijventerrein als één van Nederland zijn logistieke hotspots wordt gezien en een grote diversiteit aan vooraanstaande bedrijven zoals HEMA, DHL, UPS, Post NL, Danone, Picnic, Carglass en FonQ zich hier huisvesten.

De buitengevel van het complex is recent geheel gerenoveerd. Binnen het complex is een grote variatie van ondernemers gevestigd met een goede mix van bedrijfs-, showroom en kantoorruimte. Het gehele complex is voorzien van een PV-installatie waardoor het complex gebruik maakt van duurzaam opgewekte energie.

Op dit moment is er nog één moderne kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur aan de Zonnebaan 39 te Utrecht. Nieuwsgierig? Via de link vindt u meer informatie. https://zonnebaan39utrecht.nl/

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

11 + 15 =