Terug naar alle berichten

23 augustus 2022

ManpowerGroup verhuist naar SECOYA in Utrecht

ManpowerGroup is wereldwijd expert op het gebied van vernieuwde arbeidsmarktoplossingen. Eind van dit jaar openen ze de deuren van het nieuwe kantoor op SECOYA. Centraal in Nederland aan de Papendorpseweg 97 in Utrecht huren zij circa 700 m2 kantoorruimte op de 3e verdieping van Gebouw B.

SECOYA is een levendige werkomgeving en bestaat uit vijf gebouwen. Het biedt verschillende faciliteiten. Zo zijn er een koffiebar met lounge ruimte en een restaurant met open keuken. Er zijn voorts flexwerkplekken en inspirerende vergaderruimtes te huur voor 2 tot 70 personen. Wekelijks wordt er door een professionele trainer bootcamp lessen gegeven. En om de stad in te gaan kan je als gebruiker van SECOYA een van de leenfietsen gebruiken. 

Het nieuwe kantoor van ManpowerGroup is gekozen vanwege de goede en veilige bereikbaarheid, zowel per openbaar vervoer als de elektrische wagen. Hierdoor kunnen de verschillende brands vanuit één kantoor samenkomen. De verhuurder van het kantoor, Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek vertegenwoordigd door MN Dutch Real Estate, gaat de komende tijd SECOYA verder verduurzamen. In 2023 worden zonnepanelen aangebracht voor de algemene ruimtes en de verlichting wordt op natuurlijke momenten vervangen voor led-lampen. Voor ManpowerGroup was duurzaamheid van het gebouw een belangrijke factor voor het vinden een nieuw kantoor. Zelf heeft de organisatie ambitieuze doelstellingen op het gebied van CO² reductie.

 Colliers adviseerde ManpowerGroup. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting adviseerde de verhuurder.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

14 + 6 =