Terug naar alle berichten

10 mei 2022

Circa 1.143 m2 verhuurd aan de Zonnebaan 33A te Utrecht

Met het plaatsen van een handtekening op de huurovereenkomst, heeft Style Point B.V. een nieuwe langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 900 m2 bedrijfsruimte en circa 250 m2 kantoorruimte aan de Zonnebaan 33A te Utrecht.

Hierdoor breidt Style Point B.V. zich verder uit op het bedrijventerrein “Lage Weide”, aan de westkant van Utrecht. “Lage Weide” ligt aan de rand van Utrecht langs de A2 en is één van de oudste be­drij­ven­ter­rei­nen van Nederland. Aan­van­ke­lijk vestigden zich met name industriële on­der­ne­mers en bouw­be­drij­ven, momenteel ligt het accent meer op logistiek en dis­tri­bu­tie.

Style Point B.V. is de specialist in tabletop & Buffet presentation, ze staan voor een hoge kwaliteit. Ze ontwikkelen merken die de wauw-factor op de markt brengen en bieden slimme oplossingen en creëren producten met een hoge prijs-kwaliteitverhouding, kracht en multifunctionaliteit.

Met 2500+ producten in het assortiment bedienen ze elk niveau van de horecamarkt in meer dan 35 verschillende landen.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting trad bij deze verhuur collegiaal op met Alberts & Muus, namens de Verhuurder Sagax. Onder hetzelfde dak heeft de verhuurder nog circa 868 m2 bedrijfsruimte met circa 295 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

Plan hier je bezichtiging

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Privacy Policy

5 + 10 =